Rioolreiniging in Amsterdam

J.G. Riooltechniek is uw rioolspecialist in Amsterdam en omgeving. Onze vakmannen verhelpen dagelijks vele verstoppingen en andere rioolproblemen. Eén van onze belangrijkste werkzaamheden is het uitvoeren van rioolreiniging, dit vormt de basis voor ontstoppen, camera inspectie, deelrenovatie en diverse andere klussen. Door de rioolbuizen te reinigen met een krachtige hogedrukslang of verenmachine wordt vet en vuil uit de leidingen verwijderd, waarna eventuele problemen zichtbaar worden. Als het riool schoon en heel is gebleken, bieden wij u garantie op goede werking!

Rioolreiniging voorkomt verstopping

Een schone riolering is heel belangrijk. Na verloop van tijd hopen vuil en vetresten zich op in de leidingen, die hierdoor steeds verder dichtslibben. Als er niet tijdig rioolreiniging wordt uitgevoerd, zal de leiding op den duur verstopt raken en wordt u op een ongelegen moment met deze vervelende situatie geconfronteerd. Dit proces wordt nog eens versneld door verkeerd gebruik van het riool, bijvoorbeeld door het doorspoelen van etensresten of ander afval.

Vermoedt u dat uw afvoer of riolering gereinigd moet worden? Of is er sprake van een beginnende verstopping? Schakel dan in Amsterdam of omgeving J.G. Riooltechniek in voor het uitvoeren van rioolreiniging. Wij zorgen ervoor dat alles snel weer naar behoren werkt.