Teamfoto J.G. Riooltechniek

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Amsterdam voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Amsterdam, hoofdvestiging Amstelveen

Riolering aanleggen in Amsterdam

Wanneer u een woning aan het bouwen of verbouwen bent of als uw riool aan vervanging toe is, Onze vakmensen bij J.G. Riooltechniek kunnen u hierbij van dienst zijn. Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal en hebben alle nodige kennis in huis om de klus succesvol uit te voeren. Onze deskundige medewerkers kunnen u ondersteunen bij het plaatsen van een nieuwe riolering, het renoveren van uw riool, het vervangen van leidingen, het aanleggen van de riolering, het aanleggen en afsluiten van de afvoer en het verleggen van leidingwerk.

Een groot deel van de riolering is niet waarneembaar, doordat het onder de vloer of in de muur is weggewerkt. Dit maakt het extra belangrijk om dit op een correcte manier aan te leggen of te vervangen, omdat anders het noodzakelijk is om muren en vloeren te breken om het probleem op te lossen. Met onze uitzonderlijke aandacht voor detail zorgen wij ervoor dat uw riolering nog vele jaren probleemloos blijft functioneren.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

Nog steeds worden gresbuizen veel gebruikt in oude woningen. Als er bijvoorbeeld een lekkage zit in zo'n oude gresbuis, is een veel gestelde vraag of we dat kunnen vervangen met een PVC buis zonder dat de hele riolering vernieuwd hoeft te worden. U hoeft zich geen zorgen te maken, bij ons maken we gebruik van speciale overgangsstukken zodat de hele riolering niet vervangen hoeft te worden.

Bij een lekkage in een riool met gresbuizen is het verstandig om een rioolinspectie te laten uitvoeren. Door middel van een rioolinspectie is het mogelijk om alle gresbuizen te onderzoeken en zo de conditie van de leidingen vast te stellen. Indien de riolering van de gresbuis in slechte staat verkeert, is het mogelijk verstandiger om het volledige riool te vernieuwen.

Riolering vervangen in Amsterdam

Als uw riolering in uw woning aan vervanging toe is vanwege lekkages op verschillende locaties, of als u lekkages in de toekomst wilt voorkomen, dan kan J.G. Riooltechniek u helpen door het volledige rioolstelsel te vernieuwen. Bij J.G. Riooltechniek kunt u terecht voor het volledig vernieuwen van uw rioolsysteem. Heeft u advies nodig over uw riolering en wilt u een geschikte oplossing? Neem dan contact met ons op via 020 213 6056.

J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Amsterdam
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 020 213 6056

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!