Teamfoto J.G. Riooltechniek

Badkamer ontstoppen

Wij staan in Amsterdam voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Amsterdam, hoofdvestiging Amstelveen

Badkamer ontstoppen in Amsterdam

In de badkamer zijn er vaak meerdere afvoeren aanwezig. Elk van deze afvoeren kan verstopt raken, wat natuurlijk erg ongemakkelijk is. Het kan zijn dat enkel het doucheputje verstopt zit maar het kan ook zijn dat de verstopping dieper zit waardoor het water in de toilet en wastafel ook niet meer wegloopt. In dat geval is het raadzaam om contact op te nemen met J.G. Riooltechniek.

Als particulier sta je vaak machteloos bij ernstige rioolproblemen en blijven agressieve middelen de enige oplossing. Helaas kunnen deze middelen vaak meer kwaad dan goed doen. Er is een mogelijkheid dat de rioleringsbuizen worden aangetast en daardoor beschadigd kunnen worden. Dit leidt tot een grotere kans op lekkages, wat alleen maar voor meer problemen zorgt. Voor diepgaande rioolproblemen in de badkamer kunt u altijd op ons rekenen! Onze specialisatie ligt bij het verhelpen van verstoppingen. Neem contact met ons op via 020 213 6056 en wij staan zo spoedig mogelijk voor u klaar.

Oorzaken problemen badkamer

Veel verstoppingen in de badkamer worden veroorzaakt door het gebruik van verzorgingsproducten. Haren spelen hierbij vaak een grote rol. Bij het gebruik van de douche en wastafel, komt er weer nieuw vuil bij. Hierdoor zal de leiding langzaam verder dichtslibben en op een gegeven moment helemaal verstopt zijn. Onze hulp bij een verstopping in de badkamer is altijd beschikbaar. Maar voorkomen is altijd de verstandigste keuze.

Wil je verstoppingen in de badkamer voorkomen? Zorg er dan voor dat je regelmatig de putjes schoonmaakt en na het douchen de haren verwijdert. Met een kleine ingreep kan je veel kosten en moeite voorkomen. Het schoonmaken van de putjes kan vaak een beginnende verstopping in de badkamer verhelpen.

Verhelpen ontstopping badkamer

Als u zelf het probleem niet meer kan oplossen, kunt u J.G. Riooltechniek inschakelen om dit voor u te ontstoppen. U kunt ons bereiken op 020 213 6056. Wij zullen ons uiterste best doen om zo snel mogelijk bij u langs te komen, omdat we weten hoe frustrerend het is om uw badkamer niet naar behoren te kunnen benutten. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om de verstopping vaak snel en professioneel te verhelpen.

J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Amsterdam
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 020 213 6056

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!