Teamfoto J.G. Riooltechniek

Ontstoppen

Wij staan in Amsterdam voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Amsterdam, hoofdvestiging Amstelveen

Oorzaak achterhalen

Het is mogelijk om een toekomstige rioolverstopping te voorkomen door uzelf te informeren over mogelijke oorzaken. Voordat we het riool daadwerkelijk gaan ontstoppen, kan een rioolinspectie nodig zijn. Zo kunnen we de precieze oorzaak van de verstopping achterhalen en een passende oplossing vinden. Door dit te onderzoeken, kunnen we de werkelijke oorzaak vaststellen en een passende oplossing bieden.

Indien er sprake is van een verstopping in Amsterdam of omliggende gebieden, kunt u ons contacteren om het probleem te verhelpen! Ons doel is om een afspraak met u in te plannen zodat u niet te lang met de verstopping hoeft te blijven zitten. U kunt een afspraak inplannen door te bellen naar J.G. Riooltechniek op 020 213 6056.

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw gootsteen te ontstoppen? In Amsterdam en de omliggende regio kunt u vertrouwen op J.G. Riooltechniek

Het riool kan om verschillende redenen verstopt raken. Bij hevige regenval is het mogelijk dat het riool verzakt. Een verstopping kan ook voorkomen doordat er veel vuil is verzameld op een lastige plek, bijvoorbeeld in een bocht.

Zelf oplossen of hulp inschakelen?

Meestal ga je eerst zelf proberen de verstopping te verhelpen door middel van een ploper of ontstoppingsvloeistof. Mocht dit niet blijken te werken, kan je J.G. Riooltechniek in Amsterdam contacteren om de verstopping voor jou op te lossen. Bij J.G. Riooltechniek maken we gebruik van diverse technieken om de verstopping te verhelpen, afhankelijk van de soort verstopping.

Het verminderen van de overlast heeft onze hoogste prioriteit, aangezien we ons bewust zijn van de onaangename geur van een rioolprobleem. Om te beginnen gaan we de leidingen proberen te ontstoppen met behulp van een verenmachine. Deze machine is perfect geschikt voor het ontstoppen van leidingen met een kleine diameter. Mocht deze methode niet succesvol zijn, dan zullen wij in de meeste gevallen de hogedrukreiniger inzetten.

J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Amsterdam
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 020 213 6056

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!