Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Amsterdam, hoofdvestiging Amstelveen

Gootsteen ontstoppen in Amsterdam

Het dagelijks gebruik van de gootsteen varieert van het schoonmaken van de vaat tot het wassen van uw handen en het afgieten van water tijdens het koken. Daarom is het bijzonder ongemakkelijk als dit gebeurt, als ze verstopt raakt en niet meer kan doorlopen zodat u de gootsteen niet kunt gebruiken. Indien het niet zelf lukt om de verstopping op te lossen, kunt u J.G. Riooltechniek inschakelen om dit voor u te verhelpen.

Het is erg vervelend als uw gootsteen verstopt raakt en we zullen ons inzetten om zo snel mogelijk bij u langs te komen. Bel ons op 020 213 6056 zodat we samen een afspraak kunnen maken om het probleem snel te verhelpen. Voor elke verstopping selecteren wij de juiste middelen, afhankelijk van de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Een verstopte gootsteen kan ontstaan door diverse factoren. Door de gootsteen in de keuken worden vaak veel verschillende dingen gespoeld. Zo kan het gaan om zeepresten van het handen wassen. Bovendien gaan er ook regelmatig etensresten doorheen. Deze etensresten bevatten vaak vetten die blijven vastzitten in de afvoerleidingen, waardoor verstoppingen kunnen ontstaan.

Indien de vetresten aan de randen van de afvoerleidingen blijven hangen, zal dit de doorgang vernauwen. Indien de afvoerbuizen te zeer verstopt zijn geraakt door vetresten, zal het water niet meer goed of helemaal niet meer kunnen doorstromen. Als dit het geval is bij u, kunt u het beste J.G. Riooltechniek inschakelen om dit voor u te verhelpen.

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw gootsteen te ontstoppen? In Amsterdam en de omliggende regio kunt u vertrouwen op J.G. Riooltechniek

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. Voor het zelf oplossen van de verstopping kunt u gebruik maken van een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Het is van belang om goed op te letten dat de afvoerbuizen niet beschadigd raken door verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Als het zelf ontstoppen van de afvoer niet succesvol is gebleken of als de verstopping binnen korte tijd weer terugkeert, Dan doet u er verstandig aan om J.G. Riooltechniek in te schakelen. Wij werken professioneel en met de beste materialen zodat we snel de ontstopping kunnen verhelpen. Na onze werkzaamheden laten wij de werkplek altijd keurig en schoon achter, zodat u direct weer de gootsteen kunt gebruiken. Maak een afspraak door te bellen naar 020 213 6056.


J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Amsterdam
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 020 213 6056

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over J.G. Riooltechniek



J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!