Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Amsterdam, hoofdvestiging Amstelveen

Afvoer ontstoppen Amsterdam

U kunt soms zelf een verstopt riool ontstoppen. Er zijn diverse opties hiervoor beschikbaar. Wat echter belangrijk is, is om eerst te ontdekken waar de verstopping zich precies bevindt. U heeft vastgesteld dat er een blokkade is omdat het water niet goed of helemaal niet wegloopt. U kunt dit het beste ook controleren bij andere afvoeren om te zien of het probleem beperkt is tot die specifieke afvoer of dat het dieper ligt. In geval van een goede doorstroming bij de andere afvoeren, ligt het probleem hoogstwaarschijnlijk bij deze specifieke afvoer. Als hetzelfde probleem zich echter manifesteert bij de andere afvoeren, is het verstandig om de hulp in te schakelen van J.G. Riooltechniek.

Als er sprake is van een dieperliggend probleem in de afvoer, kan het gebeuren dat er een borrelend geluid te horen is in de afvoer en bij het doorspoelen van het toilet. Het kan zijn dat bij een complete verstopping het probleem niet bij u ligt maar bij de gemeente. Dit is echter niet te zeggen zonder dat de erfscheidingsput is gecontroleerd. Als u weet waar deze put zich bevindt, kunt u deze controleren. Als er water in de scheidingsschacht zit, ligt de oorzaak van het probleem bij de gemeente. Als de put echter droog is, bevindt het probleem zich in uw eigen rioolstelsel.

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw gootsteen te ontstoppen? In Amsterdam en de omliggende regio kunt u vertrouwen op J.G. Riooltechniek

Zelf de afvoer ontstoppen

In het geval van een verstopte afvoer, kunt u zelf de poging wagen om dit op te lossen. Er zijn meerdere manieren om dit te doen, zoals het gebruik van een plopper of soda. Plaats de plopper op de afvoer en maak rustig maar krachtig op en neer bewegingen, herhaal dit een paar keer. Om de viezigheid weg te spoelen, kunt u een emmer water door de afvoer laten lopen. Op deze manier kunt u tevens controleren of het ontstoppen goed is gegaan.

In het geval van beginnende verstoppingen kan soda erg handig zijn. Begin met het koken van een volle waterkoker en giet het hete water voorzichtig in de afvoer. Op deze manier kan het hardnekkige vuil losweken. Plaats een half kopje soda in de afvoer en verdeel het gelijkmatig. Voeg daarna een kopje azijn toe aan de soda. De combinatie van deze ingrediënten leidt tot een krachtige reactie. Laat het mengsel ongeveer een kwartier inwerken. Vul de waterkoker opnieuw en giet het gekookte water door de afvoer zodra het klaar is. Hierdoor wordt de afvoer weer vrijgemaakt van eventuele overblijfselen en kun je meteen zien of de verhelping effect heeft gehad.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Amsterdam

Indien het niet gelukt is om de afvoer zelf te ontstoppen of als u het liever aan de specialist overlaat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zorgen ervoor dat de verstopping voor u wordt verholpen met behulp van verschillende methodes en onze moderne apparatuur. Bij ons kunt u terecht door te bellen naar 020 213 6056. Wij staan klaar om u verder te helpen en de verstopping zo snel als mogelijk op te lossen.


J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Amsterdam
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 020 213 6056

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor ontstoppen afvoer?

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!