Rioolservice in Amsterdam

Juist omdat uw riolering voor het grootste deel onder de grond en achter muren, vloeren of plafonds is weggewerkt, worden zwakke plekken pas zichtbaar op het moment dat er zich een probleem voordoet. Het meest bekende voorbeeld hiervan is een verstopping: pas op het moment dat uw toilet niet meer doorspoelt of het water niet meer wegloopt door uw afvoer weet u dat er iets mis is met de leidingen. Verstoppingen ontstaan echter niet in één keer, er is al langere periode iets aan de hand met het leidingwerk en dit probleem uit zich in een verstopping van afvoer of riool.

Voor ieder rioolprobleem is een oplossing, zo weten de vakmannen van Spoedservice NoordHolland. In Amsterdam en in de wijde omgeving van Amsterdam zijn wij hét rioolbedrijf voor het uitvoeren van rioolservice. Rioolservice is feitelijk een verzamelnaam voor alle mogelijke werkzaamheden aan uw rioolstelsel, van het ontstoppen van uw leidingen tot het verhelpen van stankoverlast. Denkt u dat er iets aan de hand is met uw riool? Neem contact met ons op!

Onze diensten

Rioolservice omvat de vele werkzaamheden die onze vakmannen dagelijks uitvoeren in de regio Amsterdam. Schakel Spoedservice NoordHolland in voor o.a.:

  • Ontstoppen
  • Rioolreiniging
  • Rioolreparatie
  • Camera inspectie
  • Vernieuwing of vervanging van rioolbuizen

Wilt u meer weten over onze rioolservice? Of woont u in Amsterdam en heeft u onze hulp nodig? Neem dan contact met ons op door te bellen, of vul het formulier in op de contactpagina.