Rioolservice in Amsterdam

Schakel de rioolservice in Amsterdam van J.G. Riooltechniek in bij een lekkage of verstopping in uw riool. Meer weten over ons als rioolservice in Amsterdam en wat wij voor u kunnen doen? Hieronder leest u het. Direct onze monteur spreken of een afspraak maken? Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar op 020 - 213 60 56.

Wat kan J.G. Riooltechniek voor u betekenen?

De monteurs van J.G. Riooltechniek zijn stuk voor stuk ervaren vakmannen en hebben voor elk rioolprobleem een oplossing. Wij:

  • brengen het probleem in kaart;
  • geven u een kosten inschatting;
  • plannen snel een afspraak in;
  • adviseren u;
  • helpen u van uw rioolprobleem af.

Sinds onze oprichting in Amsterdam lossen wij rioolproblemen op. Voor elk probleem hebben wij een oplossing.

Riool ontstoppen door rioolservice in Amsterdam

Wij informeren u graag eerst wat de oorzaak kan zijn van uw riool verstopping. Voordat wij overgaan op riool ontstoppen voeren we soms een rioolinspectie uit. De rioolinspectie zorgt ervoor dat we een goed beeld hebben van uw riolering en dat we een effectieve oplossing kunnen bieden.

Soms kan het doorspuiten van het riool al de oplossing zijn. Bij een hardnekkigere verstopping gebruiken we een frees, zodat er weer ruimte is en het water weer weg kan lopen. Soms is een verzakking de oorzaak van een verstopping. Dan is het mogelijk dat er een deel van de riolering vervangen dient te worden.

Riool lekkage verhelpen?

Een verzakking van de grond en andere zaken die uw rioolleidingen teisteren zijn vaak de oorzaak van een riool lekkage. Het kan ook zijn dat de oorzaak van de riool lekkage niet makkelijk te vinden in. Met uw akkoord voeren wij dan een rioolinspectie uit. Lees daar hieronder meer over. De monteurs van J.G. Riooltechniek zijn gespecialiseerd in rioolreparatie. Bij een riool lekkage kan het riool plaatselijk gerepareerd worden of deels vervangen worden door onze rioolservice in Amsterdam.

Rioolinspectie door rioolservice in Amsterdam

We laten een rioolcamera in het riool zakken. We laten de rioolcamera in de leiding zakken, dus er is geen hak- en breekwerk nodig om het riool te bekijken. Wij geven u een tour door uw riool en laten u zien waar het probleem zich precies bevindt.

Rioolreparatie of vervanging?

De inspectie zal uitwijzen wat er met uw riool moet gebeuren om de verstopping of schade te herstellen. De monteurs van J.G. Riooltechniek zijn gespecialiseerd in deelreparaties van rioleringen en kunnen wij een kapotte leiding makkelijk herstellen. Ook bij grotere rioolproblemen, zoals veroudering van het riool of een verzakking kunt u bij onze rioolservice in Amsterdam terecht. Vaak is vervanging van het riool of een deel ervan nodig.

Contact met onze rioolservice in Amsterdam

De monteurs van J.G. Riooltechniek hebben allen een gedegen opleiding en bieden u de beste rioolservice in Amsterdam. Voor vragen, het maken van een afspraak of in spoedsituaties zijn wij altijd goed bereikbaar. Bellen kan 24/7 naar 020 - 213 60 56. Liever een bericht sturen, dan kunt u ons contactformulier invullen.