Problemen met riolering in Amsterdam?

Verstoppingen en andere rioolproblemen komen helaas vaker voor dan ons lief is. Dit wil echter niet zeggen dat de afvoer of riolering niet goed werkt; mensen gebruiken het riool té vaak voor dingen waarvoor het niet is bedoeld. Zo worden etensresten veelvuldig door de gootsteen gespoeld en wordt het toilet gebruikt voor het weggooien van olie en frituurvet. Ook maandverband, grote hoeveelheden wc papier en zelfs luiers belanden regelmatig in het toilet en zorgen voor een verstopte riolering.

Vakman op het gebied van riolering

Riolering bevindt zich onder de grond, wat inhoudt dat het werken aan de rioolbuizen al snel gepaard gaat met hak- en breekwerk. In Amsterdam en omgeving weten de vakmannen van J.G. Riooltechniek de klus te klaren zonder onnodig veel te hoeven hakken en breken. Wij maken gebruik van moderne technieken en methoden om problemen inzichtelijk te maken en de oorzaak van bijvoorbeeld een verstopping of lekkage op te sporen. Zo werken we met speciale rioolcamera’s en passen we rookdetectie toe. Is het toch nodig om zelf een kijkje te nemen? Dan zorgen we voor minimale overlast. Vanzelfsprekend gaan we pas weg als de klus geklaard is en uw woning weer in goede staat verkeert.

Woont u in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam en heeft u problemen met uw riolering? Bel J.G. Riooltechniek via 020 - 213 60 56. Onze vakmannen komen graag naar u toe om te vertellen wat we voor u kunnen betekenen.